Lost 5. sezon nihayet başladı



Ve beklenen gün geldi sayın seyirciler. Uzun bir aradan sonra Lost 5. sozun dün akşam Amerika'da yayımlandı. İnternet başında torrentlerin düşmesini bekleyen milyonlarca insan spoiler almadan diziye ulaşmak için sabırsızlanıyor.

İsminin açıklanmasından hoşlanmayan kaynaklara göre dün gece ABC televizyonunda 3 saatlik bir Lost ziyafeti yaşanmış. Amerikan saatine göre saat 20:00′de Lost 5×00 olarak 4. sezon özetini içeren ve 1 saat süren bölümden sonra hemen Lost 5×01 - Because You Left ile 5. sezonun ilk bölümü yayımlanmış. Ardından Lost 5×02 - The Lie ile 5. sezonun 2. bölümü yayımlanarak bu haftaki ziyafet tamamlanmış bulunuyor.

Esentepe Etekleri'nin acar muhabirlerinden bu bölümleri indirenlerin ve izleyenlerin spoiler içermeyen yazı ve yorumlarını merakla bekliyoruz. (en azından ilk 3 gün spoiler yazılmaması rica olunur)

8 comments:

Cahit Binici said...

http://dl.downloads.ir/wbb/s5/ ilk iki bölümü burdan indirmek mümkün...

Cahit Binici said...

az önce 2 bölümü de izledim. Anladım ki Lost'u anlamak ergenekon'u anlamak kadar zor. üstelik şu benjamin denen yahudi isimli arkadas, gecen sezon çölde tüm dünyaya türkçe bildiğini ilan etmişti. sakın ergenekon'un adı açıklanamayan bir numralı lideri bu bizim Çakır olmasın? burası türkiye sayın seyirciler, burada her an her şey olur.

p.kto said...

oldukça tatmin edici 2 bölümdü..

cho-zen Kwan said...

Evet Cahitçim Benjamin Linus Ergenekonla, Charles widmore'da Feytullah'la alakalı, Penny öldürülünce Charles ağlarken bunu daha net görecekmişiz gibi bir his var bende.

cho-zen Kwan said...

3. bölüm bitmesin istedik bitti. Farday Yükselişte/ Kırk yıllık California'lı Caleb nichol da ingiliz oldu gözümüzün önünde. detays :http://en.wikipedia.org/wiki/Caleb_Nichol

p.kto said...

3. bölüm oldu mu ulan? bak ağzım bozuldu panikten..ya da belki yemekteyiz trabzon overdose :S

p.kto said...

şimdi 4 mü var? nerde indirilio? linki olan var mı? sesimi duyan var mı?

p.kto said...

bağa lost veriiiieeeeeennnn....!