Sen de mi scientologist oldun eşşoğlu eşşek?

İşte kara liste! Beğenerek takip ettiğiniz bazı selebritiler de scientologist olabilir. O zaman telefort olalım.

Juliette Lewis: Hollywood'da ne zaman bir retarde kadın rolü olsa Juliette hep kazançlı çıkmıştır. Sanırız başarısının sırrı; haşmetli alnı.


Nancy Cartwright: Oğlan çocuğu sesiyle Bart Simpson'a hayat veren genişçe yüzlü abla.


Charles Manson: İmana Scientology ile gelmiştir.


Danny Masterson: That 70's Show'daki en gogocu kişiydi kendisi. Dizinin yalnız çocuğuydu.


Beck: "Seu Jorge get the door, I'm a loser baby, so why don't you kill me?" eseriyle hafızalara kazınmış ve Michael Cera'ya benzerliğiyle dikkat çeken kimse.


Leah Remini: King of Queens dizisinde günbegün götünü büyüten kadın rolünde seyretmiştik kendisini.


Jason Lee: Kevin Smith adına ondan çok ama çok utanıyoruz. Tıpkı Michael Moore'un Oscar konuşmasında Bush'a dediği gibi: "Shame on you Jason Lee, shame on you"

4 comments:

p.kto said...

gereksiz bilgi #47
jason lee'nin 2. karısı ceren alkaç adında sanırım yarı avusturalyalı, yarı türk bi hatun. ayrıca ilk karısından olan ççocuğunun adı da pilot inspektor..

bu gereksiz bilgiler ışığında ve memphis beat'in boktan bi dizi olmasını da göz önüne alarak jason lee'ye cık cık'larımı sunuyorum..

Deniz Coşkun said...

pilot inspektor mu. öeh. şenın sosamon mu, adını tam yazamadığım wristcutters'da oynayan kızımızın çocuğunun adı da audio science.

bu arada bir akşam dogma akşamı yapsak ya? kevin smith demişken canım çekti.

p.kto said...

olur ama üstüne jay and silent bob da patlatmamız gerekebilir.. hatta chasing amy de...

maturin said...

Scientology teaches that people are immortal spiritual beings who have forgotten their true nature. Its method of spiritual rehabilitation is a type of counseling known as auditing, in which practitioners aim to consciously re-experience painful or traumatic events in their past in order to free themselves of their limiting effects.